20 de gen. 2008

BENVINGUTS!!

Benvinguts al blog de GRIU. Arqueologia i patrimoni, S.L.

Aquí podreu trobar noticies, videos, imatges, temes de debat, links i moltes altres informacions referents a la nostra empresa i la tasca a la qual ens dediquem: l'arqueologia i el patrimoni cultural.

GRIU. Arqueologia i patrimoni, S.L. és una empresa jove i dinàmica que es constitueix l’any 2007 per donar resposta a les necessitats derivades del tractament i gestió del patrimoni arqueològic i històric.

Els àmbits d’actuació fonamentals són els estudis de solars i les intervencions arqueològiques relacionades amb projectes de construcció d’edificis i obres públiques.

L'empresa disposa d'un equip humà amb els màxims nivells de formació i preparació per resoldre, de la forma més satisfactòria, eficaç, ràpida i competent les demandes formulades per institucions, empreses privades i particulars.

Treballem en projectes d’investigació, gestió i difusió de jaciments arqueològics, així com en la documentació de les col·leccions de museus, elaboració d'estudis d'impacte i campanyes de difusió, intervencions arqueològiques d'urgència, etc.

En qualsevol cas, per saber-ne més podeu visitar la nostra web oficial:

http://www.griu.org/